Selecteer een pagina

Projecten

01

Arie's Classics

Reparatie & restauratie van oldtimer bromfietsen. Gevestigd in De Graanbuurt in Giessenburg.

Voor Arie’s Classics heb ik de complete huisstijl ontworpen. Naast het ontwerpen van de huisstijl wilde Arie’s Classics een t-shirt ontwerp als merchandise in de winkel, hiervoor heb ik een logo ontworpen met de tekst “Brummr”.

02

De Tagine

Marokkaanse lifestyle producten, Nora reist een aantal keren per jaar naar Marrakech om zelf de nieuwe collectie te selecteren.

Voor De Tagine heb ik de webshop gebouwd in WordPress i.c.m. Woocommerce, een stabiel en simpel CMS zodat Nora zelf gemakkelijk de webshop kan bijhouden. Naast de webshop verzorg ik de productfotografie aangezien alle producten uniek zijn.

03

Boer'n Bloemetjes

Een bloemenwinkel met een brocante touch. Kwaliteit en stijl staat bovenaan, de kwaliteit van de bloemen zijn altijd weer een extra cadeautje!

Voor Boer’n Bloemetjes mocht ik de nieuwe huisstijl en website ontwerpen. De website is gebouwd in WordPress, waarop het portfolio met bruidswerk duidelijk in de Boer’n Bloemetjes bekeken kan worden. 

04

De Graanbuurt

In een klein dorpje in Zuid Holland vindt je een gezellig winkelgebied genaamd De Graanbuurt. De reis er naartoe is op zich al een ontdekkingstocht, wacht maar tot je er arriveert!

Voor De Graanbuurt verzorg ik de gehele PR, van een nieuw ontwerp voor de website tot het drukwerk. Ook verzorg ik de fotografie tijdens evenementen en zorg ik dat iedere 2 weken weer een nieuwsbrief verstuurd wordt naar de klanten.

Enthousiast geworden van deze designs?

Stuur mij een berichtje en ontvang vrijblijvend een prijsopgave voor jouw bedrijf of concept!

Contact

10 + 7 =