Selecteer een pagina

Strippenkaart

Naast de projectprijzen bied ik ook strippenkaarten aan voor kleine grafische werkzaamheden en/of wijzigingen aan je bestaande website. Elke strippenkaart bevat een aantal strippen,  iedere strip staat gelijk aan 1 uur werk.

Handig zo’n strippenkaart!

De strippenkaart is speciaal bedoeld voor steeds terugkerende kleine grafische werkzaamheden of aanpassingen aan websites. Elke kaart bestaat uit een aantal strippen die staan voor één uur werk. Bij een strippenkaart met 5 strippen staat het dus voor 5 uur.

Vindt je het weer tijd dat er een aantal grafische werkzaamheden moeten worden uitgevoerd of een aanpassing aan je website. Neem dan contact op via de mail. Omschrijf de werkzaamheden en ik geef aan wanneer ik met de werkzaamheden ga beginnen (en wanneer ze af zijn).

Na de werkzaamheden zal ik een overzicht sturen van de overblijvende uren op de strippenkaart. De gewerkte uren/minuten worden afgeschreven van de kaart. Bij 45 minuten werk zal er ook maar 45 minuten worden afgeschreven. Ik streep dus alleen de daadwerkelijk gemaakte tijd af.

Je kiest zelf voor hoeveel uren jij een strippenkaart af wil nemen. Met een minimum van 2 uur.

Krijg voordeel op mijn uurtarief

De Strippenkaart wordt vooraf in rekening gebracht. Na de werkzaamheden stuur ik een overzicht met de gebruikte strippen & hoeveel er nog over zijn.

Hoe krijg je voordeel op mijn uurtarief?

Ieder strip staat gelijk aan één uur werk. Wil je meer dan 5 uur op je strippenkaart? Of meer dan 10 uur? Kijk op de tabel hieronder:

vanaf 5 tot 10 uur €35,- per uur
Vanaf 10 uur €32,50 per uur

Het voordeel van een strippenkaart is dat je uiteraard voordeel krijgt op het uurtarief en niet voor onverwachte kosten komt te staan. De strippenkaart is niet geldig voor nieuw te ontwikkelen producten.

Strippenkaart

Naast de projectprijzen bied ik ook strippenkaarten aan voor kleine grafische werkzaamheden en/of wijzigingen aan je bestaande website. Elke strippenkaart bevat een aantal strippen,  iedere strip staat gelijk aan 1 uur werk.

Maandabonnement

Wil je iedere maand gebruik maken van mijn diensten? Dan kun je een maandabonnement afsluiten. Voorafgaand geef ik een schatting van hoeveel werk ik aan het project kwijt ben. Waarna ik dit in een offerte verwerk.

* Alle prijzen zijn vanaf prijzen & excl. BTW mits anders vermeld. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Enthousiast geworden?

Stuur mij een berichtje en ontvang vrijblijvend een prijsopgave voor jouw bedrijf of concept!

Contact

9 + 11 =